Fagbladet for musikpædagoger og musikere
Telefon: 35 35 63 33 • musikskolen@dmpf.dk

Kære unge – pensionen kan hjælpe jer gennem hele livet

Pension er formentlig ikke det første, man tænker på som ung – men måske det alligevel er en god idé.

Pensionsselskabet Sampension stiller i en ny kampagne, målrettet de unge, skarpt på hvordan pensionsopsparingen kan være en god hjælp igennem hele livet.

For pension er ikke blot en opsparing til seniorlivet, den rummer også nogle vigtige forsikringer, der kan hjælpe, hvis man bliver kritisk syg, mister erhvervsevnen eller dør.

En Epinion-undersøgelse foretaget for Sampension viser, at det især er den yngre målgruppe der har begrænset kendskab til forsikringsdækninger i pensionsopsparingen. Netop derfor ønsker Sampension at udbrede kendskabet.

”Selvom pension måske især for unge kan være svært at forholde sig til, så har netop den yngre aldersgruppe god grund til at være opmærksomme på forsikringerne i pensionsordningen. For det er typisk som ung, at man etablerer sig med familie, bolig og karriere, hvor det altså er særligt vigtigt at være ordentligt dækket, hvis uheldet er ude,” siger Anne-Louise Lindkvist, markeds- og kunderådgivningschef i Sampension.

Af samme grund lyder kampagnesloganet i Sampensions ungekampagne ”Vi giver dig råd til de første gange”. Det er nemlig som Anne-Louise Lindkvist nævner vigtigt at have styr på pensionen, når man står overfor de store første gange i livet.

Det kan fx være, når man køber bolig, bliver gift, får børn, lander det første job eller får et nyt.

Du kan få flere gode råd til pension gennem Sampensions nye Instagramprofil eller via sampension.dk/ung.

Læs også:

Godt at vide om pension

Langt flere kvinder tager hånd om pensionen

 

https://www.facebook.com/dmpf.dk/